Az intelligens technológia, amely alkalmazkodik az Ön igényeihez

A személyre szabott lakásautomatizálás az Ön életét kényelmesebbé teszi, több biztonságot ad, és ezzel együtt energiát valamint költséget takarít meg!
Amennyiben Ön erről álmodott,  akkor van egy jó hírünk az Ön számára: Az Ön innovatív épületautomatizálási rendszere a HomeControl, amely segít megvédeni lakását az illetéktelen behatolóktól, nagyfokú energiacsökkentést érhet el a fűtés -és hűtés terén valamint nem utolsósorban kényelmet biztosít.
Az intelligens otthont vezérlő HomeControl rendszer jellemzője a magas funkcionalitás és a pontosság!

Megtakarítás

Ha a HomeControl termékkel történik a ház irányítása, akkor az egyes műveletek automatikusan egymásra hangoltak, megtervezettek. Szellőzés közben a fűtés kikapcsol és nem lesz felesleges fűtési költség. Forró napokon a rendszer először bezárja a redőnyöket ahelyett hogy bekapcsolná a klímaberendezést. Az ablakokat csak akkor nyitja, ha a külső hőmérséklet már a belső alatt van. Ezenkívül szobánként lehet a hőmérsékletet szabályozni, hogy a használaton kívüli helységeket ne fűtsék feleslegesen.

Komfort

Automatikus vezérlések a házban, például a napellenző bezárását, a redőny lezárását vagy a garázsajtó nyitását a HomeControl rendszer automatikusan szabályozza. Emellett lehetséges a különféle használati módokat egymással kombinálni, pl. az irodai redőny lezárását a kerti világítás bekapcsolásával, vagy ha kimegyünk a házból, az ajtó bezárását a fűtés kikapcsolásával.
A szobahőmérséklet és a levegő minősége ugyanolyan egyszerűen szabályozható mint a lámpák kapcsolása vagy az ajtók nyitása. A hálószobát reggel a kívánt időpontban néhány percre ki lehet szellőztetni vagy a redőnyt a nap állásától függően leengedni vagy feltekerni, hogy a szoba ne hűljön ki és ne forrósodjon fel.

Megbízhatóság

A HomeControl termékek védelmet biztosítanak a betörés ellen, az összes ajtó és ablak központi zárása és felügyelete vagy a mozgás és nyitásérzékelők által kiváltott riasztás, a világítás eseti bekapcsolása, a jelenlét szimulálása. A kiadott vezérlőparancsra minden esetben érkezik egy visszaigazolás, hogy a kívánt művelet végrehajtása megtörtént. Így a visszaigazolás funkcióval a felhasználónak folyamatos lehetősége van, a mindenkori státusz ellenőrzésére.

Mindenből a legjobb

Cégünk nem gyártóspecifikus, nem vagyunk egy termékcsoportra specializálódva. Minden esetben a kívánt vezérlési feladathoz igazítjuk a legmegfelelőbb eszközöket.
Amennyiben Ön épület automatizálását tervezi, akkor a legköltséghatékonyabban akkor jár el, ha minél több dolgot a rendszerbe integrál.

Legyen ez

  • világítás
  • árnyékolás
  • szellőztetés
  • hűtés
  • fűtés
  • öntöző rendszer
  • medence gépészet
  • multimédia vezérlés
  • gépészeti rendszerek

Cégünk vállalja komplett épületfelügyeleti rendszerek generál villamos kivitelezését a tervezéstől a programozásig.

hm_ny
wago_logo
knx
windows-embedded-partner
eq3
enocean
modbus
Elektromos hibák, Fűtésvezérlés Hőkamerás felderítésére

Elektromos hibák, Fűtésvezérlés Hőkamerás felderítésére

Padló és/vagy falfűtés hibáinak felderítésére Nem megfelelő egyenetlen falfűtés, vagy padlófűtés esetén hőkamerával jól megállapítható a hiba helye. Megmutatja a
Read More
Gépészeti vezérlések fejlesztése

Gépészeti vezérlések fejlesztése

Az Önnek legmegfelelőbb vezérlési sémát hozzuk létre, amely tökéletesen igazodik az Ön otthonához és a gépészeti rendszer sajátosságaihoz. Törekszünk az
Read More
HomeMatic IP – Az intelligens fűtésvezérlés

HomeMatic IP – Az intelligens fűtésvezérlés

Az új Okosotthon termékcsalád A Homematic IP az új generációja a milliók által használt eQ-3 Homematic termékeknek. E generáció fejlesztésekor
Read More
Energiatakarékosság intézményekben

Energiatakarékosság intézményekben

Sok épület régi építésű és energetikailag igen kedvezőtlen kialakítású. De  megoldás létezik a problémára. Vezérelje és felügyelje fűtését akár helységenként,
Read More
Fűtés- és hűtésvezérlés

Fűtés- és hűtésvezérlés

Hatékony energiakezelés Az energiafelhasználás és a komfort szempontjából is a legfontosabb a hő előállítása és annak megfelelő felhasználása. Akkor, annyit
Read More