SZOLGÁLTATÁSAINK

Az intelligens technológia, amely alkalmazkodik az Ön igényeihez

A személyre szabott lakásautomatizálás az Ön életét kényelmesebbé teszi, több biztonságot ad, és ezzel együtt energiát valamint költséget takarít meg!
Amennyiben Ön erről álmodott,  akkor van egy jó hírünk az Ön számára: Az Ön innovatív épületautomatizálási rendszere a HomeControl, amely segít megvédeni lakását az illetéktelen behatolóktól, nagyfokú energiacsökkentést érhet el a fűtés -és hűtés terén valamint nem utolsósorban kényelmet biztosít.
Az intelligens otthont vezérlő HomeControl rendszer jellemzője a magas funkcionalitás és a pontosság!

Megtakarítás

Ha a HomeControl termékkel történik a ház irányítása, akkor az egyes műveletek automatikusan egymásra hangoltak, megtervezettek. Szellőztetés közben a fűtés kikapcsol és nem lesz felesleges fűtési költség. Forró napokon a rendszer először bezárja a redőnyöket ahelyett hogy bekapcsolná a klímaberendezést. Az ablakokat csak akkor nyitja, ha a külső hőmérséklet már a belső alatt van. Ezenkívül szobánként lehet a hőmérsékletet szabályozni, hogy a használaton kívüli helységeket ne fűtsék feleslegesen.

Komfort

Automatikus vezérlések a házban, például a napellenző bezárását, a redőny lezárását vagy a garázsajtó nyitását a HomeControl rendszer automatikusan szabályozza. Emellett lehetséges a különféle használati módokat egymással kombinálni, pl. az irodai redőny lezárását a kerti világítás bekapcsolásával, vagy ha kimegyünk a házból, az ajtó bezárását a fűtés kikapcsolásával.
A szobahőmérséklet és a levegő minősége ugyanolyan egyszerűen szabályozható mint a lámpák kapcsolása vagy az ajtók nyitása. A hálószobát reggel a kívánt időpontban néhány percre ki lehet szellőztetni vagy a redőnyt a nap állásától függően leengedni vagy feltekerni, hogy a szoba ne hűljön ki és ne forrósodjon fel.

Megbízhatóság

A HomeControl termékek védelmet biztosítanak a betörés ellen, az összes ajtó és ablak központi zárása és felügyelete vagy a mozgás és nyitásérzékelők által kiváltott riasztás, a világítás eseti bekapcsolása, a jelenlét szimulálása. A kiadott vezérlőparancsra minden esetben érkezik egy visszaigazolás, hogy a kívánt művelet végrehajtása megtörtént. Így a visszaigazolás funkcióval a felhasználónak folyamatos lehetősége van, a mindenkori státusz ellenőrzésére.

Mindenből a legjobb

Cégünk nem gyártóspecifikus, nem vagyunk egy termékcsoportra specializálódva. Minden esetben a kívánt vezérlési feladathoz igazítjuk a legmegfelelőbb eszközöket.
Amennyiben Ön épület automatizálását tervezi, akkor a legköltséghatékonyabban akkor jár el, ha minél több dolgot a rendszerbe integrál.

Legyen ez

  • világítás
  • árnyékolás
  • szellőztetés
  • hűtés
  • fűtés
  • öntöző rendszer
  • medence gépészet
  • multimédia vezérlés
  • gépészeti rendszerek

Cégünk vállalja komplett épületfelügyeleti rendszerek generál villamos kivitelezését a tervezéstől a programozásig.